promo box
alles Make-up Reviews

Promo Box Couleur Caramel Review

De make-up van het Franse merk Couleur Caramel is onmisbaar geworden in mijn groene beauty routine. Dit merk staat dan ook hoog in mijn rijtje met favoriete make-up brands. Ik gebruik de producten van Couleur Caramel dagelijks. En juist omdat ik make-up op dagelijkse basis gebruik, is het voor mij van groot belang dat de producten 100 % natuurlijk en zo veel mogelijk biologisch zijn. Mensen denken soms dat natuurlijke make-up niet goed werkt. Maar niets is minder waar de make-up van Couleur Caramel is 100 % natuurlijk en juist zeer hoog van kwaliteit! Zelfs de meest bekende visagisten in Frankrijk werken met dit duurzame merk.

Ik heb al een aantal keer geschreven over de producten van Couleur Caramel ( klik hier voor de laatste blog ), dus ik heb inmiddels al heel wat ervaring met dit merk. Onlangs ontving ik een mooie promo box gevuld met vijf prachtige make-up producten. Die ik vandaag stuk voor stuk zal uitlichten op mijn blog. Ben je na het lezen van deze blog net zo enthousiast geworden als ik? Dan kun je de producten apart van elkaar bestellen op de website van Couleur Caramel. En wil je kans maken op een lippenstift voor jou en je beste vriendin? Volg mij dan ook op Instagram want daar organiseer ik volgende week een superleuke Valentijn Give-Away in samenwerking met Couleur Caramel.

Glow Boosting Corrector

promo box

De Glow Boosting Corrector geeft jou een stralende frisse look met een natuurlijk resultaat. Het veegt als ware de vermoeidheid van de huid. Je kunt de corrector onder de ogen gebruiken, en daar waar je wil verhelderen en ‘liften’ zoals bijvoorbeeld de neuslippenplooi. Je kunt het product voor of na het aanbrengen van de foundation gebruiken. Daarna kun je het beste een compact of zijdepoeder gebruiken zodat de corrector lang mooi blijft zitten zonder in de huidlijntjes te kruipen. De corrector is verkrijgbaar in drie kleuren: Ivory ( 31 ), Apricot ( 32 ), en Sand ( 33 ). Het product bevat 7 ml en kost € 27,90 je shopt hem nu via deze link.

Mijn ervaring met de Glow Boosting Corrector

Wat een fijn product is dit zeg! Ik slaap de laatste tijd best wel slecht en mijn huid oogt dan ook wat vermoeid. Met dit product straal ik weer! Het geeft je echt een frisse en heldere look. Ik gebruik de corrector na het aanbrengen van mijn foundation o.a. onder mijn ogen. Met de lichte kleur ( Ivory 31 ) uit de promo box kun je ook natuurlijke highlights creëren. Je kunt de corrector het beste met je vingers uitblenden zodra je het product aangebracht hebt! Het tubetje is klein en licht van formaat dus het is ook makkelijk voor onderweg, zodat je tussendoor nog even bij kunt werken. Deze Glow Boosting Corrector is wat mij betreft een blijvertje!

Lipstick Bio Satijn True Red

promo box

De Bio Lipsticks van Couleur Caramel zijn allemaal verzorgend voor de lippen. De kleuren houden lang. Zeker in combinatie met een lippenpotlood. Je kunt kiezen uit mat, satijn parelmoer, glanzend of een metallic effect. Keuze genoeg!  Meng ze ook eens, er ontstaat vast een nieuwe favoriete kleur voor jou. De kleur in de promo box is Satijn True Red ( 223 ) , hij bevat 3,5 gram en is verkrijgbaar voor € 19,90. Via deze link kun jij hem ook aanschaffen.

Mijn ervaring met Lipstick Bio Satijn

Ken je mij goed? Dan weet je dat ik niet vaak een lippenstift gebruik. Ik ben nou eenmaal meer team lipgloss. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Voor een bruiloft ( al is dat op dit moment natuurlijk even niet aan de orde ) of een andere feestelijke gelegenheid wil ik nog wel eens uitpakken met een mooie oog make-up of een sprankelende lippenstift. Deze lippenstift van Couleur Caramel brengt makkelijk aan, en hij blijft goed zitten! Hij is niet alleen mooi maar hij verzorgd tegelijkertijd ook dat vind ik erg prettig. Het is niet een kleur die ik zelf snel zou uitkiezen maar hij zat nou eenmaal in deze promo box. Ik hou persoonlijk meer van zachtere kleuren maar deze kleur is wel helemaal Valentijn Proof vind je ook niet?

Bio en Vegan Oogschaduw Parelmoer

promo box

De oogschaduw producten van Couleur Caramel hebben een sterke pigmentatie. Het gemicroniseerde poeder heeft een zijdezachte en fluweelachtige structuur en is zeer zuinig in gebruik. Voor een subtiel effect gebruik je een droog penseel en voor een meer intensieve kleur kun je het penseel wat vochtig maken. De parelmoer oogschaduw heeft een lichte glitter en glans in de poeder. Het assortiment van oogschaduw is zeer uitgebreid. Dus je kunt geweldige kleurencombinaties maken. En wist je dat bijna alle oogschaduw van Couleur Caramel Vegan is? Dat betekend dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt voor bijvoorbeeld het creëren van glans. De kleur die je ziet op de bovenstaande foto is Bora Bora. Hij bevat 1,7 gram en kost € 17,00. Hebben? Klik dan hier.

Mijn ervaring met de Bio en Vegan Oogschaduw Parelmoer

De oogschaduw van Couleur Caramel is klein en compact. Doordat er een heel breed assortiment is kan je gerust naar hartelust mixen en matchen. Wat ik mega handig vind is het kliksysteem. Door de kleine magneetjes in de doosjes kun je ze makkelijk op elkaar stapelen. Maar ook met alleen de kleur Tera Tera kan je een mooie heldere ooglook creëren. Ik heb hem nu een paar keer op een doordeweekse dag gebruikt. En het is grappig hoe een klein beetje oogschaduw ervoor zorgt dat je toch een mooie opgemaakte look hebt, zonder te overdrijven! De oogschaduw blijft de hele dag goed zitten en heeft een prachtige glans.

Mascara Bio Backstage Extra Black

Couleur Caramel heeft een groot assortiment biologische en Vegan mascara’s. Zo heb je keuze uit verschillende borsteltjes en kleuren waarmee je een intense blik kunt creëren. In deze promo box zit de Mascara Bio Backstage (31) Extra Black. Deze mascara scheidt je wimperharen en maakt ze langer en voller. Hij bevat 6 ml en kost € 23,50. Jij kunt deze mascara ook bestellen via deze link.

Mijn ervaring met de Mascara Bio Backstage Extra Black

Mijn eerste indruk van deze mascara uit de promo box is gelijk goed. Het borsteltje ligt makkelijk in de hand zodat je de mascara precies kunt aanbrengen zoals jij het wilt. Ik heb best volle wimpers van mezelf maar deze mascara geeft echt een WOW effect. Ik heb maar 1 laagje nodig om mijn wimpers aan te zetten. De extra zwarte kleur geeft mijn wimpers een prachtige intense uitstraling. Dit is een product van Couleur Caramel die ik iedereen zou aanraden en zelf ook vaker ga aanschaffen! P.s. deze mascara is niet waterproof dus dat is wel iets om rekening mee te houden. Maar voor de rest een topproduct!

Mineral Compact Powder

In de promo box word er ook aandacht geschonken aan de Mineral Compact Poeder. Dit natuurlijke gezichtspoeder van Couleur Caramel fixeert de teint van de huid. De poeder zorgt voor een natuurlijk resultaat met een zijdezachte en fluweelachtige finish. De Mineral Compact Powder van Couleur Caramel is ideaal om de teint bij te werken in de loop van de dag. De universele teint is geschikt voor alle huidskleuren. Hij bevat 7,5 gram en is verkrijgbaar via deze link voor € 30,00.

Mijn ervaring met de Mineral Compact Powder

Normaal gesproken gebruik ik de Mineral Compact Powder 002 van Couleur Caramel en daar ben ik erg tevreden over. Ik was dus ook erg nieuwsgierig naar deze universele poeder. Zoals je op de foto kunt zien is hij bijna wit van kleur. Eenmaal aangebracht op de huid zie je dat gelukkig niet terug, hij past zich aan aan je eigen huidtint. Deze Mineral Compact Powder maakt je look af vooral als je een foundation draagt. En is wat mij betreft onmisbaar voor de perfecte finishing touch van je look!

Valentijn Give Away

Ben je na het lezen van deze blog ook zo nieuwsgierig geworden naar de producten van Couleur Caramel? Neem dan eens een kijkje op de webshop. En wil je graag kans maken op 2 x een Lipstick Bio Satijn voor jou en je beste vriendin t.w.v. € 27,90 ? Vergeet dan niet om volgende week mee te doen aan de Valentijn Give-Away via Instagram.

Keurmerken: Ecocert, Bio Cosmétique , Dierproefvrij, Vegan 

Land van productie:  Frankrijk

Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees hier ook mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.