Disclaimer

Disclaimer

Wat fijn dat je de moeite neemt om de disclaimer van Based on Nature te lezen. Als blogger vind ik het belangrijk om transparant te zijn tegenover mijn lezers en de bedrijven waar ik mee samenwerk. Via deze disclaimer vertel ik je hoe ik dat doe. 

Betaalde samenwerkingen

De producten in mijn reviews koop ik of zelf, of worden opgestuurd door bedrijven/pr-bureaus. Het maakt echter geen verschil of het product op eigen kosten is aangeschaft of ter review is ontvangen. Ik geef altijd mijn eigen eerlijke mening. Ik probeer kritisch te zijn en het is mijn doel om betrouwbare informatie te schrijven. Het spreekt voor zich dat ik niet over producten of merken schrijf waar ik niet 100 % achter sta. De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud. Ik ben niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen of uitingen van bijvoorbeeld webshops waar ik over schrijf. Je kunt een artikel waarvoor ik betaald krijg ( in de vorm van producten of een vergoeding ) altijd herkennen. Onderaan de blogpost staat een kleine disclaimer met de tekst: Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. 

Affiliate

Ik maak gebruik van verschillende affiliate programma’s. Dit houdt in dat ik een kleine commissie ontvang van mijn favoriete brands en webshops als je via mijn link iets aanschaft. Gelukkig merk jij daar als consument helemaal niets van. De commissie die ik ontvang ( meestal tussen de 5% en 10% ) gaat gewoon van de normale prijs af. Je kunt het zien als een win-win situatie. Jij komt via mijn link direct terecht op een website met mooie natuurlijke producten en ik ontvang daar een kleine commissie voor. Op deze manier steun jij dan ook weer mijn groene missie. Je kunt een artikel met een affiliate link altijd herkennen. Onderaan de blogpost staat een kleine disclaimer met de tekst: Deze blogpost bevat affiliate links.

Copyright

Op de inhoud van deze website berust het copyright van Based on Nature. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Artikelen of foto’s publiceren zonder mijn toestemming is ten strengste verboden. Wil je een blog bericht of foto opnieuw publiceren stuur dan eerst een e-mail naar basedonnature@gmail.com.

Privacy

Mijn privacy statement vind je hier.