compact powder
alles Make-up Reviews

Compact Powder Dr.Hauschka review

Inmiddels heb ik al aardig wat producten uit de make-up lijn van Dr.Hauschka geprobeerd. En ik zal er geen geheim van maken , ik ben fan van Dr.Hauschka. Van de huidverzorgingsproducten van Hauschka kan ik intens genieten, maar laten we ook niet de geweldige make-up producten van dit merk vergeten. De hele make-up lijn is bereid met verzorgende, heilzame plantenextracten, plantaardige oliën en wassen voor hydratatie en bescherming van je huid. Wanneer je de make-up van Dr.Hauschka gebruikt ben je niet alleen op je mooist, je verzorgt je huid tegelijkertijd ook nog eens!

Dus toen het tijd was voor een nieuwe compact powder besloot ik om die van Dr.Hauschka eens uit te proberen. Ik heb gekozen voor de lichtste teint omdat de herfst en winter in aantocht zijn. Vandaag vertel ik je of deze compact powder mij net zo goed bevalt als alle andere producten van Dr.Hauschka. Lees je mee? Misschien is deze compact powder binnenkort ook wel jou nieuwe favoriet….

Wat belooft Dr. Hauschka?

  • 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE keurmerken
  • is vrij van synthetische geur- en conserveringsmiddelen
  • is vrij van minerale oliën, siliconen en PEG
  • wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • is dierproefvrij
  • grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten

Compact Powder € 23,50  

Compact Powder matteert je huid op natuurlijke wijze en zorgt voor een egale teint. De samenstelling van minerale pigmenten, zijdepoeder en heilzame plantenextracten als toverhazelaar, geeft je huid een zijdezacht gevoel. 

compact powder

Mijn ervaring

Ik heb de compact powder nu ongeveer drie weken elke dag gebruikt. Ik vind dat je als blogger de producten die je reviewt minimaal drie weken moet testen , zodat je een goede beoordeling kunt geven . Dat doe ik trouwens altijd maar dat terzijde, nu weer even terug naar deze fijne compact powder.

Zoals je op de foto’s kunt zien zit de compact powder in een mooi handzaam doosje , inclusief spiegeltje ( handig als je onderweg moet bijwerken), en een klein poederdonsje om de poeder eventueel mee aan te brengen. Het ontwerp van het doosje is simpel maar oogt chique , heel herkenbaar als een verpakking van Dr.Hauschka.

Voordat ik de compact powder aanbreng ( overigens met mijn eigen brush ), breng ik eerst mijn foundation aan. De compact powder is makkelijk in gebruik en korrelt gelukkig niet. Wat mij gelijk opvalt aan dit product is dat je voor een mooi egaal en matterend effect niet veel poeder nodig hebt ( waardoor het dus erg lang mee zal gaan, fijn voor je portemonnee ). De poeder zorgt ervoor dat je huid nog steeds kan ademen, en oogt heel natuurlijk vind je ook niet? Na het aanbrengen van de poeder is mijn huid inderdaad lekker zacht. En wat ook fijn is is dat de poeder de hele dag goed blijft zitten, waardoor ik niet eens hoef bij te werken! Eindconclusie? Ik ben overtuigd en heb een nieuwe favoriete compact powder gevonden, die ik vaker ga aanschaffen! Hieronder kun je mijn daily make-up look zien die ik gecreëerd heb met de compact powder van Dr.Hauschka. 

compact powder

Ingrediënten

Talc, Mica, Silk (Serica) Powder, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Silica, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Citral*, Coumarin*, Eugenol*, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891). *from natural essential oils

Lees hier ook alles over de laatste Limited Edition van Dr.Hauschka http://www.basedonnature.nl/limited-edition-deepinfinty-review/

Keurmerken: NATRUE

Verkrijgbaar : Kijk op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt ( in Leeuwarden kun je o.a bij Bio bij Jansen terecht ) 

Online verkrijgbaar: https://www.dr.hauschka.com/nl_NL/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.